Geledingen2020-03-12T07:13:37+00:00
Het kidsteam2021-12-14T08:21:25+00:00

Het Kidsteam is de leerlingenraad van ’t Schrijverke. Dit zijn leerlingen uit groep 6 t/m 8, gekozen door hun eigen klas. Het Kidsteam is de stem van de kinderen in de school. Ze zorgen dat datgene op de vergaderingen wordt besproken wat belangrijk is en leeft.

Het Kidsteam denkt mee met de stamgroepleiders binnen de school om de school een nog veiligere en fijnere plek te maken. Daarnaast denken ze mee over de organisatie van verschillende activiteiten.

Elke maand is er een Kidsteam vergadering, waarbij één van de leerlingen zelf de voorzitter is. Er zit altijd een leerkracht bij de vergadering ter ondersteuning, maar de leerlingen zelf zorgen dat de vergadering loopt.

Vanuit het Kidsteam is er een ideeënbox ontworpen, waar leerlingen uit de hele school ideeën mogen inbrengen. Het Kidsteam zorgt ervoor dat deze ideeën worden besproken en kijkt welke ideeën uitvoerbaar zijn. Deze ideeën komen terug op de agenda. Er staan ook punten op de agenda vanuit de stamgroepleiders, waarbij het fijn is dat de leerlingen meedenken. Van elke vergadering komt er een schriftelijk verslag in de vorm van notulen.

 

Het doel van het Kidsteam.

  • Leerlingen binnen de school hebben inspraak en inbreng.
  • PBS nog meer laten leven binnen de school.
  • De school een nog veiligere en fijnere plek maken.
  • De betrokkenheid onder leerlingen binnen de school vergroten.
Bevoegd gezag2022-03-22T07:29:35+00:00

’t Schrijverke maakt deel uit van de Scholengroep Katholiek Onderwijs Flevoland en Veluwe.  Het hoofdkantoor onze stichting is gevestigd aan de Meentweg 14 te Lelystad. Voor verdere informatie verwijzen wij u graag naar de website van SKO.

OV2021-09-28T16:01:56+00:00

Onze oudervereniging bestaat op dit moment uit 3 enthousiaste ouders, die samen met het team verschillende activiteiten en festiviteiten op school organiseren.

Heeft u als ouder interesse in de deelname aan de OV of wilt u op een andere manier de OV ondersteunen dan kunt u een mailtje sturen naar ov@schrijverke-lelystad.nl

Hieronder stelt de oudervereniging zich aan u voor.

Voorzitter:

Hallo Allemaal. Ik ben Lia Bruijn en zal vanaf dit jaar zal ik het voorzitterschap van de oudervereniging op mij nemen. Ik ben moeder van 3 zoons waarvan er 1 nog op ’t Schrijverke zit. Lucas in de Grijze Gekko’s. In de 10 jaar dat ik hier inmiddels op school rondloop heb ik met diverse activiteiten geholpen. Ik werk als financial controller in een fysiotherapiepraktijk in Lelystad. Ik hoop dat we dit jaar de mogelijkheid krijgen om leuke dingen voor de kinderen te organiseren!

Penningmeester:

Ik ben Petra van der Hoeven en moeder van Emma in groep 5 Blauwe Pauwen. Ik help graag mee aan activiteiten op school. Nou ja zoveel mogelijk naast het werk. Het lijkt het me leuk om samen met ander ouders een lach op de gezichten van de kinderen te toveren met leuke activiteiten.

Secretaris:

Hallo iedereen! Ik ben Fleur Jensma en heb drie dochters, twee daarvan zitten op ’t Schrijverke. Yasmin zit bij de zwarte zwanen en Imani bij de blauwe pauwen. In het dagelijks leven ben ik aan het werk als kapster. Voor de oudervereniging zal ik de rol als secretaris op me nemen. Ik hoop vooral dat we samen met alle ouders van de school leuke activiteiten te kunnen organiseren om onze kinderen nog leukere tijd te kunnen geven! Dus bij deze ook als u wil helpen met wat dan ook, u mag altijd even naar me toe komen!!

 

 

MR2021-12-14T08:28:26+00:00

De MR bestaat in schooljaar 21-22 uit de volgende personen:

 

Oudergeleding:

Joost van der Toorn  (voorzitter)

Maarten van Tinteren

Personeelsgeleding:

Hassana el Morabit (secretaris)

Herma Littel

Julia Frölich

 

De MR is te bereiken via mr@schrijverke-lelystad.nl

 

 

Top Sliding Bar

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Recent Tweets

Newsletter

Sign-up to get the latest news and update information. Don't worry, we won't send spam!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Ga naar de bovenkant