Schrijvertjes:

Elke maand komt er een ‘Schrijvertje’ uit. Met deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte over wat er speelt op onze school.

Hieronder kunt u de nieuwsbrieven van dit schooljaar downloaden.

’t Schrijvertje juni
Download
’t Schrijvertje mei
Download
’t Schrijvertje april
Download
’t Schrijvertje maart
Download
’t Schrijvertje februari
Download
’t Schrijvertje januari
Download
’t Schrijvertje kersteditie
Download
’t Schrijvertje december
Download
’t Schrijvertje november
Download
’t Schrijvertje oktober
Download
’t Schrijvertje september
Download

Vanaf 4 september 2023 is er  een BSO-ruimte in school geopend, waar de kinderen lekker kunnen chillen, een spelletje doen of bijvoorbeeld een knutselwerkje kunnen maken. Zeker voor de kinderen die meerdere dagen komen, is het fijn om de sport en zwem BSO af te kunnen wisselen met een middag chillen.

Met trots kunnen wij u melden dat IKC ’t Schrijverke per ingang van 1 oktober 2022 een samenwerking met 4Fusion Lelystad is aangegaan.
Bij 4Fusion krijgen de leerlingen van ons IKC in kleine groepjes, in de praktijk en onder begeleiding van gediplomeerde leerkrachten, de mogelijkheid om aan de slag te gaan met Wereldoriëntatie en Burgerschap.

4Fusion is een tuin midden in Lelystad met twee prachtige kassen waar veel groente en fruit wordt verbouwd. Ook is er een kleine kinderboerderij met varkens, kippen, een geit, een schaap en een alpaca.

4Fusion is de enige ‘participatietuin’ in Lelystad en biedt een veilige, gestructureerde en kleinschalige leeromgeving waarin de sociale en emotionele ontwikkeling alle aandacht krijgt. De doelgroepen zijn het primair-en voortgezet onderwijs, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ouderen.

We willen een ieder deel uit laten maken van een groter geheel en laten ervaren dat men zorg draagt voor een uniek stukje in deze maatschappij. Bij 4Fusion wordt je gewaardeerd om wie je bent en wat je doet.

Bent u benieuwd naar 4Fusion? U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen op Wold 11-8 in Lelystad of via de website Home – 4Fusion