Algemene informatie

IKC ’t Schrijverke is een samenwerkingsverband tussen basisschool ’t Schrijverke in Lelystad en KCA. KCA biedt na de zomervakantie 2022 dagopvang aan voor kinderen van 0-4 jaar.

Groepen

De voorbereidingen voor de verbouwing zijn in volle gang. In de zomervakantie zullen een aantal lokalen omgebouwd gaan worden tot kinderopvangruimtes, zodat wij na de vakantie kunnen starten met twee opvanggroepen:

  • De Koala’s (0-2 jaar)
  • De Giraffen (2-4 jaar).

Pedagogisch kader

Voor kinderen van het kdv volgen wij het zogenaamde “Pedagogisch kader kindercentra 0-4 jaar”. Vanuit deze basis biedt ons kindercentrum leer- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor verschillen in ontwikkeling.

Bijzondere aandacht besteden we aan opleiding, training en begeleiding van de pedagogisch werkers. Alle pedagogisch werkers zijn in het bezit van een VVE-certificaat of in opleiding daarvoor. Een deel is hbo-opgeleid; zij coachen periodiek hun collega’s. Onze beleidsmedewerker is beheerder van een virtueel expertisecentrum. Op deze manier kunnen we intern de kwaliteit bewaken en deskundig vormgeven in de doorgaande leerlijn.

Kosten

De kosten voor kinderen van 0 – 4 jaar bedraagt €9,10 per uur.
Kinderdagverblijf ’t Schrijverke is geopend op maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 19.00 uur. De dagopvang is inclusief:
  • Lunch
  • Verse warme maaltijd
  • Verse groentesnack (rauwkost) en/of fruithapje
  • Tussendoortjes
  • Luiers

De ouders brengen zelf zuigelingenvoeding mee.

Tarieven KDV en Rekentool Kinderopvangtoeslag

U kunt hier klikken voor de Tarieven KDV 2022.

Wilt u weten op hoeveel kinderopvangtoeslag u maandelijks recht heeft, klik dan hier voor het rekenmodel kinderopvangtoeslag. U bent als ouder zelf verantwoordelijk voor de aanvraag van kinderopvangtoeslag bij de belastingdienst.

Aanmelden

Aanmelden van uw kind kan via onderstaande button.

Algemene contactinformatie

Adres IKC ’t Schrijverke:

Wold 22-15
8225 AZ Lelystad

Contactgegevens KDV:

036-30 350 00
schrijverke@kindercentrumalmere.nl